OYUN TANITIMI: Planet Side 2 İnceleme Toplanma

Planet Side 2 İnceleme Toplanma

Unknown 02:21 | , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Arkadaşlar planetside 2 adlı oyunu sizlere tanıtmak istiyorum
Resmin boyutu 74% (500x313) düşürüldü. Resmi orjinal boyutunda (1920x1200) görmek için buraya tıklayınız. Resmi yeni pencerede açmak için üzerine tıklayınız.
[Resim: Planetside-2_1920x1200.jpg]

Oyun 3 taraf üzerine kurulu
bu taraflar
Vanu Hükümdarlığı – İnsanlığın sadece eski uzaylı ırkının kayıp teknolojisini yeniden keşfederek ve kullanarak gelişebileceğini düşünen bir teknokratik İmparatorluk.
Resmin boyutu 74% (500x282) düşürüldü. Resmi orjinal boyutunda (1920x1080) görmek için buraya tıklayınız. Resmi yeni pencerede açmak için üzerine tıklayınız.
[Resim: Planetside-2-Vanu-Logo-Wallpaper-HD.jpg]


Terran Cumhuriyeti- Militarist bir devlet gibi, insanlığın barış içinde bir arada yaşamaları için her türlü yola başvurarak imparatorun otoriter kuvvetlerini kullanıyor.
Resmin boyutu 74% (500x282) düşürüldü. Resmi orjinal boyutunda (1920x1080) görmek için buraya tıklayınız. Resmi yeni pencerede açmak için üzerine tıklayınız.
[Resim: planetside_2_terran_republic_emblem_by_r...5oiqiv.png]


Yeni Birleşim – Birbirine hafifçe bağlı isyankar birlik grupları ve idealist özgürlük savaşçıları, Terran Cumhuriyeti’nin hegemonyasına ve Vanu Hükümdarlığı’nın fanatikleşmiş uzaylı nüfuzuna karşı savaşıyor.
Resmin boyutu 74% (500x282) düşürüldü. Resmi orjinal boyutunda (1920x1080) görmek için buraya tıklayınız. Resmi yeni pencerede açmak için üzerine tıklayınız.
[Resim: 138951585885.png]


Oyunda klaslarda wardır
Bunlar
Light Assault
Light Assault’lar diğer sınıflar kadar dayanıklı olmasa da birkaç değişik yönleriyle öne çıkıyor. Bunlardan ilki benim en sevdiğim özellik olan jetpack’ler. Ayağınızın altından size itiş gücü sağlayan bu mini roketler duvarları aşmanızı, düşmanları şaşırtmanızı yada bir binanın tepesine “zart” diye konuşlanmanızı sağlayabiliyor. İkinci olarak ise inanılmaz çeşitteki el bombaları. En fazla çeşitte el bombası kullanabilen sınıf oluyor kendileri. Bu sebeplerden ötürü orta ve yakın mesafede etkili olabiliyor Light Assault.

Engineer
Bildiğimiz mühendis işte! Ama böyle dediğime bakmayın, iyi bir mühendis arkadaşlarına büyük yarar sağlar. Sabit silahlar dikmek, araçları tamir etmek, manyetik kalkanlar oluşturmak, belli noktaları yada yapıları savunmak gibi birçok faydası var mühendisin. “Her eve lazım!”

Heavy Assault
Bunlar için “Light Assault’un ağır versiyonu” demek yerine “PlanetSide 2’nin Robocop’ları” demeyi tercih edeceğim. Gerek zırh gerekse ateş gücü konusunda rakipsiz diyebileceğimiz Heavy Assault’lar piyadeleri geçtim tanklara bile kafa tutabilecek ayarda. 5-6 tanesinin tank birliğini moloz yığınına çevirdiğini gördüm, varın gerisini siz düşünün.

Medic
“Team Fortress 2 muhabbetlerine girmeyeceğim arkadaş! Medeeeeeccccc!!!” Yine bildiğimiz doktor işte. PlanetSide 2’nin şifacı sınıfı da diyebiliriz. Başlıca görevi yaralıları hemencecik iyileştirmek, ölenleri de tekrar savaş alanına döndürmek olan bu arkadaşlar, cephede çoğu zaman kurtarıcı meleğiniz olacak. Sizin gibi bir çok oyuncudan aldıklar bu dualarla da büyük ihtimal cennete gidecektir. Şaka bir yana “Düşene bi tekme de ben atayım” demeyip tersine el uzatan bu sınıf belki de (Duruma göre değişir yani) oyunun en değerli birliklerinden birini oluşturuyor.


Infiltrator
Ağırı, hafifi, doktoru, mühendisi olur da casus olmaz mı? Kısaca özetlemek gerekirse. Klasik kamuflaj ve sessiz öldürme ustası. Hedefini birebirde ya da karmaşanın ortasında fark ettirmeden halletmeyi seçen oyuncuların 1 numaralı tercihi. Ateş hattından uzak durması gereken başlıca sınıf. Zırhının dayanıksız, ateş gücünün az olması Infiltrator’ü açık hedef olması durumunda “potansiyel beleş puan” haline getirir.


Mechanized Assault Exo-Suit (MAX)
Bu arkadaşlara diyecek hiçbir şey yok. Kendileri kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktada “Tanka atla gel vs atalım” diyecek derecede yüzsüz ve de güçlü bir sınıftır. Hakkında hiçbir fikriniz olmasa dahi MAX yazısını görünce ortada bir haksızlık döndüğünü, karşıdakinin gereksiz derecede güçlü olduğunu hissedebiliyorsunuz. Şöyle açıklayayım ağır silahlarla donatılmış bir tür robot “giyen” (evet giyen!) bu arkadaşlar etraftayken tank bile güvenli değil!

Oyun sizi öyle bir atmosfere sürüklüyorki canınız azalınca "Ağğğğğğ dohtor nirdeeeee!!!" diye bağırıyorsunuz (en azından ben öyle yapıyorum)
Sizede tavsiye ederim.

Ben oyunu oynuyorum başlamak istiyen olursa aşağı yazsın ben sitede karaiblis ile oynuyorum gayet eğleniyoruz yalnız bir taraf kararı alamadık gelen varsa hangi tarafı daha çok sevdiğini ve ne zaman katılabileceğini söylerse güzel olur

0 yorum:

Yorum Gönder