OYUN TANITIMI: Pes exTReme 14

Pes exTReme 14

Unknown 02:37 | , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 Pes exTReme 14 İnceleme
Bu videoda exTReme 14 tanıtılmaktadır , video bana aittir. exTReme'i tanıtmak için sadece exTReme'e özgü ayarlar kullanılmıştır.



Bildiğiniz üzere TSC bu yamanın dün yani 04.02.2014 saat 20.00'da çıkacağını söyledi . Dedikleri gibi yama bu saatte geldi ancak bu saatte gelen tek şey yama değildi ,yamayla birlikte yeni bir TSC rekoru gelmişti . " Bir önceki rekorları ise yine bir exTReme günü olmuştu. exTReme 12'nin yayınlandığı 10 Mart 2012 tarihindeydi ve o zaman bulunan çevrimiçi üye rekoru 3142 idi. Dün akşam (4 Şubat 2014) saat 20:23'de sitede bulunan üye sayısı 3.526 oldu ve rekor tarihe geçti. (Kaynak : TSC ) "
Peki bunun sebebi neydi ? Bu yazımda sizlerle bunun hakkında konuşacağım .
Bu sene Pes'in grafik motorunun değişmesiyle oyun dosya tipleri ve textleri değişti . Tabi bununla birlikte yama yapmak zorlaştı . Ben dahil birçok kişi Pes'e yama yapmayı bıraktı . Bazıları yama yapamadığından bazıları ise Pes'i artık sevmediğinden yama yapmayı bıraktı . Bununla birlikte yama ekiplerinde alan ve adam eksikliği oluştu . Birçok ekip kapandı . exTReme'in en büyük rakibi PeSBoX Erol Kopuz ve Ercan Ayan arasında geçen tartışma , lakabı Master Nec olan Necati abinin Fifa'ya geçmesiyle PeSBoX ekibide dağıldı. Tabi tek sebep bu değildi maddi sıkıntılar yüzünden siteleride kapandı ve ekip dağıldı . Erol Kopuz kendi ekibini kurdu . Henüz yamaları çıkmadı Türkiyenin en iyi yüz yapımcısı olan İlhan abi ve bazı eski arkadaşlarınıda alarak ekip kurdular .
PesKolik dağıldı ve exTReme'in önünde rakip kalmadı . Bu onlar için çok iyi bir fırsattı ve yama yapabilen çoğu kişi ekibe alındı bazılarıda arkadaşımdı . Şimdide yabancı ülkede bir firmaya spiker dosyalarını açıp değiştirebilecekleri bir program yaptırıyorlar . Gene dünyada bir ilk gerçekleşecek . Şuanda bir diğer ekip ise Pes Empire Patch onlarda yeteri kadar güçlü olmadıkları için exTReme tek başına kaldı ve bütün Pes severler bu yamayı yüklemeye karar verdi . Haliyle TSC'nin rekor kırılması kaçınılmazdı . Yabancı yamalardanda çok büyük rakipleri olmadığı için bu senede en iyi Pes yaması exTReme oldu .

0 yorum:

Yorum Gönder